Juhani Pikkarainen

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
850

Todellakin, tervetuloa mr. Pikkarainen!
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 501
On kyllä loistava paikkaus toppariosastolle ja tällä hetkellä joukkueen ykköstoppari. Luulisi olevan muutenkin täynnä nälkää jalkapalloon ja voittamiseen tuon VPS:n kauden jälkeen ja samoja Konferenssiliigan karsintoja onneksi pääsee täällä pelaamaan mitä Vaasassakin olisi. Tervetuloa Ilvekseen, Juhani!

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 501
Takkula - Mäki 1-0:

"Mäki keskusteli Vaasan Palloseurassa viime kaudella pelanneen Juhani Pikkaraisen kanssa, mutta sillä välin kun hän pohti, ajoi Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula Vaasaan ja teki sopimuksen Pikkaraisen kanssa."

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 501
Nostetaanpa Pikkarainen vielä esiin tuosta Apun Aition jutusta:

"VPS:stä Ilvekseen kaapattu Juhani Pikkarainen voidaan hyvällä syyllä nimetä alkukauden tärkeimmäksi puolustuslinjan jakelukeskukseksi. Paimiolaissyntyisellä topparilla on valtava pallollinen vastuu Joonas Rantasen pelitavassa. Pikkaraisella on sarjan kaikista pelaajista eniten sekä progressiivisia että hyökkäyskolmannekselle suuntautuneita syöttöjä 90 minuuttia kohti. Edellä mainitut pallot toppari on nakutellut omille vakuuttavalla, sarjan toiseksi korkeimmalla, lähes 84 prosentin tarkkuudella. Yhteensä Pikkarainen on syöttänyt palloa lähes 70 kertaa ottelua kohti - sarjan toiseksi eniten."

 
Ylös