Näemmä Utunen, Soini sekä Johansson loukkaantuneiksi merkattuna. U20 nosto tiedossa siis.
Ei perustu. Ilman suostumusta voi ilmoittaa, että pelaaja XX palaa pelikentälle 2-3 viikon päästä. Tämä riittäisi kannattajille, mutta kivempi näyttää persettä joukkueesta kiinnostuneille.Perustuu kyllä ihan lakiin, että ei saa ilmoittaa toisen terveydentilaa koskevia tietoja.
Ne, jotka ilmoittavat, ovat kysyneet erikseen luvat ilmoittamista varten. Ilves on sillä linjalla, että ei kysytä lupia tai lupia ei olla saatu.
Ei perustu. Ilman suostumusta voi ilmoittaa, että pelaaja XX palaa pelikentälle 2-3 viikon päästä. Tämä riittäisi kannattajille, mutta kivempi näyttää persettä joukkueesta kiinnostuneille.
Perustuupas.Ei perustu. Ilman suostumusta voi ilmoittaa, että pelaaja XX palaa pelikentälle 2-3 viikon päästä. Tämä riittäisi kannattajille, mutta kivempi näyttää persettä joukkueesta kiinnostuneille.
Missä kohtaa esimerkissä mainitaan syy? Poissaolon arvioidun pituuden saa kertoa. Tuttuja asioita nämä työelämästä.Perustuupas.
Työnantaja voi työpaikan sisällä ilmoittaa henkilön olevan "poissa", mutta ei kertoa sen syytä. Lähinnä tuokin silloin, mikäli muilla työntekijöillä on tarve tietää asiasta töiden jakamiseksi tms.
Ilveksen kannattajat eivät ole työpaikan sisältä. Näin ollen lupa tarvitaan ja jostain syystä Ilves on linjannut, ettei niitä ulos tiedoteta.
Niin sekin vain harkitusti työpaikan sisällä. Ollaanko me kannattajat työpaikan sisältä? Ei olla.Missä kohtaa esimerkissä mainitaan syy? Poissaolon arvioidun pituuden saa kertoa. Tuttuja asioita nämä työelämästä.
Sanamuodon voi täsmentää kuten tietosuojavaltuutettu suosittelee.Niin sekin vain harkitusti työpaikan sisällä. Ollaanko me kannattajat työpaikan sisältä? Ei olla.
"Tietosuojavaltuutettu suosittelee ilmoittamaan, että henkilö on ”poissa” työpaikalta. Yksittäisissä tapauksissa voi olla tarpeellista kertoa sairauslomasta esimerkiksi lähimmille työkavereille, mutta tilannetta on arvioitava tapauskohtaisesti. Esimerkiksi henkilöstöhallinto, esimies ja palkanlaskijat tarvitsevat tiedon oman työnsä vuoksi."Sanamuodon voi täsmentää kuten tietosuojavaltuutettu suosittelee.
"Tietosuojavaltuutettu suosittelee ilmoittamaan, että henkilö on ”poissa” työpaikalta."
Xx on poissa työpaikalta kaksi viikkoa. Yhtä kaikki persettä näytetään. Sitä ei voi gdpr-pykälillä perustella.
Julkisesti voi ilmoittaa, jos haluaa, että henkilö xx on poissa työpaikalta määrätyn ajan. Tämä on jopa yleinen käytäntö yrityselämässä. Palvelee kaikkia osapuolia eikö riko mitään lakia. Perusteita ei toki, mutta en ole niin väittänytkään. Yritys x voi laittaa vaikka nettisivuille kaikille julkiseen jakoon että laatupäällikkö xx on poissa neljä viikkoa."Tietosuojavaltuutettu suosittelee ilmoittamaan, että henkilö on ”poissa” työpaikalta. Yksittäisissä tapauksissa voi olla tarpeellista kertoa sairauslomasta esimerkiksi lähimmille työkavereille, mutta tilannetta on arvioitava tapauskohtaisesti. Esimerkiksi henkilöstöhallinto, esimies ja palkanlaskijat tarvitsevat tiedon oman työnsä vuoksi."
Missä tässä sanotaan, että ulkopuolelle ilmoittaminen kuuluu asiaan, kun nimenomaan ulkopuolisille EI kuulu.
E: Ei kenenkään työnantaja voi julkisesti ilmoittaa poissaoloja ja niiden perusteita. Ilves noudattaa täysin lakia asian suhteen.
Siihen en ota kantaa miksi eivät kysy lupaa, kuten moni muu seura. Tuskin vain vittuillakseen ja persettä näyttääkseen.
Siinä Inside-videolla, jossa vetää portaita, niin mun mielestä oli vielä joku tuki siinä oikeessa nilkassa. Tai osui silmään, että siinä oli jotain, ellei sitten ole sukka korkeammalla toisessa jalassa. En niin tarkkaan tihrustellut. Toki enpä tiedä milloin on kuvattu.Utunen oli itse lauantaina jälkikasvulle jutellut, että olisi vielä viikon-pari poissa. Tämä toki mulla toisen käden tietoa.
En jaksa enää vängätä. Yhtä tyhjän kanssa.Julkisesti voi ilmoittaa, jos haluaa, että henkilö xx on poissa työpaikalta määrätyn ajan. Tämä on jopa yleinen käytäntö yrityselämässä. Palvelee kaikkia osapuolia eikö riko mitään lakia. Perusteita ei toki, mutta en ole niin väittänytkään. Yritys x voi laittaa vaikka nettisivuille kaikille julkiseen jakoon että laatupäällikkö xx on poissa neljä viikkoa.
Sama koskee esim. Ilvestä. Poissaolot voi ilmoittaa julkisesti.
Pointti on se ettei poissaolon syytä määritellä.En jaksa enää vängätä. Yhtä tyhjän kanssa.
Poissaolo esim. vuosiloman takia ei ole yhtä arkaluontoista tietoa, kuin henkilön terveydentilaa koskevat asiat.
Ei vaan tämä ei johda mihinkään. Meidän firmassa ainakin tulkittu nämä todella tiukasti, kuten Ilveksessä.Pointti on se ettei poissaolon syytä määritellä.
Ymmärrän ettet jaksa kun olet väärässä.
Siihen ei ole mitään lakiperustetta kuten totesin. Itse olen näiden kanssa tekemisissä päivittäin.Ei vaan tämä ei johda mihinkään. Meidän firmassa ainakin tulkittu nämä todella tiukasti, kuten Ilveksessä.
Mistä tiedän? Koska toimin esihenkilöasemassa ja joudun näitä harkinnan mukaan ilmoittamaan. En mä niitä silti saa nettisivuille kirjoitella ilman kenenkään lupaa, oli poissaolon syy mikä tahansa.