Ilves/2 - Liigapelaajiksi kasvamassa

jokuvaa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
473
Antaa pirikaartin mölistä. En puhu Niilojen tai kenenkään muunkaan puolesta, mutta itse ainakin priorisoin samana päivänä olevan edustuksen cup-matsin ennen reservin höntsäystä jotain divariapinoita vastaan.
Näissä hommissa on vähä tasoja. Toi on tamun isoimpia matseja silkasta kateudesta. Ilves-kannattajille se ois mielenkiintone matsi, muttei nii merkittävä.
 

Lippu liehuu näin

Luottopelaaja
Viestejä
1 313
Helvetin iso voitto tänään Ilvekselle. Ilves hallitsi pelitapahtumia ylivoimasesti ja otti ansaitun voiton.
Täytyy myös mainita Oskari Paavolan kiitettävä suoritus. Erittäin fyysinen hyökkäjä, jonka ansiosta EBK:n puolustuksen täytyi turvautua usein repimiseen. Toivoisin samanlaisia ominaisuuksia edustuksen Haaralalta...
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
957

Liittynyt Ilvekseen 1. Heinäkuuta
Screenshot_2024-07-08-12-57-53-62_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Maikkarin Innanen kehaisee Multalaa. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan.
 

Lippu liehuu näin

Luottopelaaja
Viestejä
1 313
Peliä en jaksanut katsoa raumalaisten huonon striimin takia, mutta hienoa nähdä että 17 vuotias Arttu Tulehmo on tehnyt kaksi maalia.
Eiköhän tässä kumminkin kilpailu putoamiskamppailussa vielä kiristy, kun Ilves-kissat lopettaa sen sopupelailun.
 
Viimeksi muokattu:

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 607
Tänään tappio, mutta viikko sitten ilmoitettiin, että tämän lohkon alempi loppusarja pelataan yksinkertaisena ja Ilveksen viiden pisteen kaula EBK:hon ja kuuden pisteen kaula Ilves-Kissoihin on todella vahva, kun kierroksia on siis vain 4 jäljellä. Molemmat siis pitää jäädä taakse, jotta sarjapaikka säilyy. Viimeisenä oleva Sexypöxyt eivät voi enää ollenkaan mennä ohi.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
2 133
Naisten kakkosjoukkue, joka pelaa naisten Ykkösessä, voitti sunnuntaina Vuoreksessa sarjajumbo VJS:n 6–1. Kansallisen Liigan joukkueen sopimuspelaaja Tessa Perttula teki hattutempun, mutta se ei riittänyt ottelun parhaan pelaajan palkintoon. Sama tapahtui myös toukokuussa, kun Ilves/2 voitti Pallo-Iirot 3–1 Tessa Perttulan hattutempun voimin.


Naisten kakkosjoukkue on jäämässä alempaan jatkosarjaan, josta putoaa syksyllä kolme heikointa Kakkoseen. Tässä vielä tämän hetken tiukka sarjatilanne.
1723492526970.png
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 884
Jatkosarjan ohjelma:

  • Su 25.8. klo 14:00 Ilves-Kissat–Ilves/2
  • La 7.9. klo 18:00 Ilves/2–FC Honka
  • La 14.9. klo 14:00 Ilves/2–EBK
  • Su 22.9. klo 14:00 SexyPöxyt–Ilves/2
 

Lippu liehuu näin

Luottopelaaja
Viestejä
1 313
Sarjapaikan säilymiseen riittää yksi voitto ja yksi tasuri, jos EBK ja Ilves-kissat häviää edes yhden pelin loppusarjassa. Korjatkaa jos laskeskelin väärin.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
2 133
Mistä voin kattoo Ilves/2 matsit? Striimataanko johonkin?
Ilves/2 kotiottelut näkyvät täältä:

Tämän päivän ottelua ei taida näkyä tuolla, kun kyseessä on Ilves-Kissojen kotiottelu. Ehkä joltain singaporelaiselta vedonlyöntisivustolta löytyy joku suttuinen striimi.
 
Ylös