Eetu Fucking Tuulola
Vakiokokoonpanossa
Sieltäkin kun pelimiehen kympillä ollaanRaaste
Sieltäkin kun pelimiehen kympillä ollaanRaaste
Minkä niminen on Tampereen Ilveksessä kiekkoileva synnytystukihenkilö?Välivitsi #3:
Pekka oli höylätty, Ahti Oksanen.
Näyttäis tehneen hyviä tehoja myös Euroopassa, mutta sitten välikausi, jonka jälkeen vaikeaa. Aika kolikonheitto lähtiskö tuolla vielä.Tällainen Eurooppaa kiertänyt kanukkisentteri lähti just Banska Bystricasta ja ei tietoa mihin tipahtaa
Luke Adam - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Luke Adam, 1990-06-18 St. John's, NL, CAN Canada. Most recently in the ECHL with Tahoe Knight Monsters. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
”somewhat lacking in speed” - täydellinen ukko meidän luisteluliigaanTällainen Eurooppaa kiertänyt kanukkisentteri lähti just Banska Bystricasta ja ei tietoa mihin tipahtaa
Eliteprospects.com hockey player profile of Luke Adam, 1990-06-18 St. John's, NL, CAN Canada. Most recently in the ECHL with Tahoe Knight Monsters. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Maestro sanonu tolle, että mene Ilvekseen?Tällainen Eurooppaa kiertänyt kanukkisentteri lähti just Banska Bystricasta ja ei tietoa mihin tipahtaa
Tällainen Eurooppaa kiertänyt kanukkisentteri lähti just Banska Bystricasta ja ei tietoa mihin tipahtaa
Helposti2 min ei ehitä kyllä millään