Meskanen ja Könönen pelasivat kaksi ottelua samassa ketjussa. Meskasen toisella laidalla ei pyörinyt paljoa Ratista yms. siellä oli Päkkilä 5 peliä, Ratinen 2, Könönen 2 ja Järventie kerran. Pelejä oli kuitenkin 50 (tässä playoffit mukana) niin ei kymmenen peliä siitä ole paljoa. 80%:a peleistään Meskanen pelasi pelkästään hyvien pelaajien rinnalla. 100%:a peleistä meni niin, että ketju oli koottu pisteiden tekoa varten, sillä näissä kymmenessä pelissä missä toisella laidalla joku näistä "heikommista" pelaajista oli, toimi ketjun sentterinä kuitenkin Kodytek 7 kertaa, Mänty kahdesti ja Palve kerran. Könönen taas pelasi tosiaan Palven kanssa tuon 17 peliä, mutta toiseksi eniten pelasikin sitten Baun kanssa (14 peliä) ja kolmanneksi eniten Päkkilän (13 peliä), Mäntykiven kanssa pelasi 12 ja Nymanin 11 peliä. Könönen pelasi usein tuollaisissa Bau - Gregoire/Bau - Päkkilä koostumuksissa, Meskanen ei sellaisissa pelannut kertaakaan. Vähän on nyt siis tilastoja kaiveltu omaa mielipidettä tukemaan.
Toki en yritä väittää, etteikö Könönen olisi saanut paikkoja näyttää, sai toki. Ehkä kuitenkin kannattaa myös huomioida sen lisäksi saatko näytönpaikkoja, se miten onnistuminen niissä näytönpaikoissa vaikuttaa. Palven rinnalla Könönen teki 17 peliin 5+6 ja Nymanin rinnalla 11 peliin 3+6, tästä huolimatta usein rooli tipahti sinne nelosen rikkovaan rooliin, toki toiseen suuntaan on sitten sanottava, että Mäntykiven rinnalla teki 12 peliin 1+2 ja Ikosen kanssa 7 peliä 0+0. On sekin hieman heikko tilanne, jos et pysty tuottamaan kuin tasan tiettyjen pelaajien kanssa. Eikä kaikkea tosiaan pisteissä voi mitata, Könösellä oli kokonaisvaltaisessa pelaamisessa ja tilanteiden lukemisessa omia vaikeuksiaan, kuten tuossa aiemmin lainaamassasi
@Mobutu Sese Seko n viestissä on hyvin tuotukin esille. Toki niitä on sitten Meskasellakin ja niitä on puitu tällä palstalla useita vuosia.
Mitä tulee peliaikoihin niin kyllä Meskanen pelasi myös tasakentällisin 1.36 enemmän ottelua kohti. 60 pelin runkosarjassa tuo kuitenkin tarkoittaisi jo yhteensä 96 minuuttia, eli yli puoltatoista peliä. Meskanen pelasi Ilveksen hyökkääjistä yhdeksänneksi eniten tasakentällisin ottelua kohti, eli kolmosketjun minuutteja. Könöstä vähemmän tasakentällisin per ottelu pelasivat vain Bau ja Järventie. On siinä jonkin verran eroa, eikä se pelkällä YV-ajalla siis selity. Tasakentällisin Könönen teki 11 ja Meskanen 13 tehopistettä. Meskanen siis tarvitsi tasakentällisin aikaa 35.29 yhtä tehopistettä kohti ja Könönen 36.59, toki Mese pelasi pääosin parempien kavereiden kanssa tasakentällisin. Meskasen kunniaksi on kuitenkin sanottava, että edistyneissä tilastoissa Meskanen erottuu selkeästi edukseen Könöseen nähden, toki ne pelikaverit vaikuttavat siinäkin, kuten myös siinä plus/miinus-tilastossa, jonka nostit esiin aiemmin.
Kyllä Meskanen siis enemmän näytönpaikkoja sai, mutta esiintyi myös hieman Könöstä paremmin. Joka tapauksessa molempien pelaajien ympärillä on kysymysmerkkejä tällä hetkellä ja tason täytyy molemmilla nousta isosti viime kaudesta.