Lauri Ala-Myllymäki

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
"Ala-Myllymäen alkuperäinen sopimus Venezian kanssa oli voimassa vuoden 2024 loppuun saakka. Sitkeiden neuvotteluiden kautta hän pääsi irtautumaan siitä, eikä Ilveksen tarvinnut maksaa siirtokorvausta."

Just piti tätä samaa tulla laittamaan.
Aika hemmetin kova suoritus saada ilmaissiirrolla tämmönen pelaaja.
Tämmösen kauden jälkeen ja tämmösessä organisaation osalta hiukan seisahtuneessa tilanteessa. Ottajia meinaan olisi varmasti ollut.

Hieno ja ihana mies! Meirämmiäs.
 

Mortal

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
550
Ala-Myllymäen taso on Serie C. Verrattuna Pennaseen on yksipuolisempi pelaaja, joka saanut tasoaan paremman maineen toki arvokkaalla laukaisukyvyllään. Ei ollut lähtiessään mitenkään kokonaisvaltainen pelaaja.
 

Tulosurheilu

Rivipelaaja
Viestejä
67
Onhan tää erittäin urheiluromanttista, kun seura legenda palaa omaan kasvattiseuraan vaikka se olisikin vaikeuksissa. Jos pelkäät Laurin tasoa niin kannattaa katsoa tämä video läpi ja sitten miettiä asiaa uudestaan.
 

El Bastardo

Viirejä odotellessa
Viestejä
616
Todennäköinen skenaario: ei saa kinttujaan 100% kuntoon, kausi on vaikea. Toisella kaudella loukkaantuu pahasti eikä jaksa enään yrittää. Näin ollen lopettaa uransa ennen keskikesää 2024.

Toivottavasti olen karseasti väärässä.
 

Peluuri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
795
Kyllä tämän lämmin paluu pitäisi ainakin vähän vaikuttaa kiinnostavuuteen veikkaan että suurin osa kendojanttereistakin tietää kyseisen pelaajan nii jos nekin vaikka sattuisi pari kertaa eksymään Ratinaan
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Vielä kerran pojat! Eli Lämmin Italian muistojen kertausta.
Toivottavasti takavuosilta tuttu nimi toimii satunnaiskatsojien houkutteluun Klubia vastaan. Joukkuetta säännöllisemmin seuraaville tuossa kertauksessa ei tosin taida olla enää mitään uutta näin toukokuun loppupuolella.
 
Ylös