Maaotteluseuranta

Status
Viestiketju on suljettu.

AléninHali

Rivipelaaja
Viestejä
27
Suomi sai valtavan edun ekassa erässä kun jenkit ei paneistanut maalin taakse. Tokassa kolmannessa rupes karvaan kahdella maalin taakse eikä Suomi oikein päässyt hyökkäämään.

Paljon jäi esim. korkeita mailoja viheltämättä, mutta harmittaahan se kun ratkaisu tulee olemattomasta koukusta. Jenkit oli just ton verran parempia.

Nauratti kyl ku se yks jenkki yritti raapia naamaansa verelle :D
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 477
Nyman aika kassalla pelin.
Voi myös huudella Heleniuksen ja Hämeenahon perään, missä olivat oikeastaan läpi koko turnauksen. Paljon enemmän odotin näiltä herroilta.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 933
Ei siinä, hienosti pelasivat ja paransivat huomattavasti ekoista peleistä. Iso hatunnosto niin pelaajille, kuin valmennukselle.

Harmittaa toi viimesin vitosen vihellys, joka oli todella todella löysä, kun siellä oli ihan selkeitäkin jäähyjä viheltämättä.

Mutta siihen ei tämä kaatunut, 2.erä oli jälleen todella huono, sen vuoksi tämä hävittiin.

Tämä oli tämän turnauksen taso. Ei muutaku pronssit kaulaan huomenna! Huomionarvoista on, että esim. Kanada on jo laulukuorossa, joten saavat olla silti ylpeitä 4 parhaan joukossa olemisesta.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 925
Jamppa 2-0. Hyvä että sai onnistumisen tähän vikaan peliin!
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 925
Höntsäily vituttaa oli sitten kyse Ilveksestä tai Suomen U20 maajoukkueesta. Varsinkin nämä hetket mihin virheitä tehdään ja varsinkin mitä tehdään. Huhhuh.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös