Suurin puute tuolla on se, että ei ole mihin laittaa ruokaansa/juomaansa. Eikai oo niin vaikeeta saada käytäville tasoja, minne voisi laskea "eväänsä". Erikoista. Hakametsässä tuokin puoli oli kunnossa!
10 cm levee hylly seinälle => ihmiset seisoskelisivat käytävän reunoilla käytävän keskustan sijaan evästellessään. Tai sitten niitä pystypöytiä lisää. Kettumainen se on pitakebab syödä stobe kainalossa yhdellä kädellä...
Ja nimenomaan vesihöyryssä kuumennettu lihis.
Hyi olkoon. Lukonmäen grillikioskin parilalla tehtyihin lihapiirakoihin tottuneena tuo kuulostaa vastenmieliseltä.
Ja ei ole lähellekään yhtä autenttinen kokemus tuo pussipoppari. Täytyyhän nyt hallin käytävillä tuoksua poppareille ja muutenkin juuri valmistetut popparit on se juttu.Pieni juttu, mutta tälleen nelivuotiaan pojan isänä jota tuo välillä peleihin, niin tämä popcornin siirtyminen niistä pienistä rasioista ihan hervottomiin pusseihin on iso miinus. Tuon ikäisellä keskittyminen ei riitä "ihan" koko peliksi ja Hakametsässä se pienempi poppariaski oli sopivan kokoista viihdettä juniorille. Mutta ei tätä nykyistä jätesäkin kokoista pussia voi ostaa sille tuhottavaksi.
Pienoinen pettymys areenan raflat henk koht. Rummutus oli niin massiivista: yli 20 ravintolaa ja Abu Fuad palaa Tampereelle... "Ravintolat" on pääosin reikiä seinässä, missä myydään pahvikipossa käteen grillisettiä. Edes pystybaarin sesomapöytiä ei juuri ole.
Anteeksi saivartelu,mutta lihis kypsennetään rasvakeittimessä.Kattilassa höyryssä lihis pernteisesti kypsennetään. Hakametsän hallin päädyssä kattiloista noita ennen sai. Kotonakin saa höyryttämällä hyväksi. Makuasioita. Lukonmäen grillillä ei ole tullut käytyä ainakaan 15 vuoteen. Just tossa mietin, että mahtaako olla toiminnassa. Täytyy välipäivinä, kun jouluruoka ei enää iske, käydä syömässä...
Perjantaina tuli vedettyä Hookin siivet, jotka oli ihan ok ja lauantaina sitten Asia Kitchenin kanakulho joka oli todella hyvä! Yllättävänkin tuhti annos, maku ihan 5/5 ja 12,50€ mielestäni kohtuullinen hinta. Saman verran noi kulhot maksaa muuallakin.
Onko noista Kitcheneistä jotain tietoa etukäteen miten jakautuvat? Kovasti oli kehuttu tuota Brooklyn Kitchenin dirty fries -annosta.
Eilen kun jouduin vessassa käymään erätauolla ennen juoman hakemista ni oli kyllä pitkät jonot joka paikassa. Henkilökuntaa aivan liian vähän ja osa kioskeista kiinni kokonaan yläkerrassa.
Yhdellä erätauolla joutui jonon ensimmäinen odottamaan arviolta minuutin pari ennen kuin sai minkäänlaista palvelua edes ku oli hamppareitten teko vielä kesken.
Kävi sääliksi niitä nuoria tyttöjä tiskin takana, kun jonot olivat pitkiä ja ihmiset hieman kireänä jonojen takia.
Turhauttavaa, ku meillä upea hieno halli ja palveluihin panostetaan näin järkyttävän huonosti.
Jos henkilökuntaa olisi riittävästi, niin uskoisin, että erätauoilla tuplattaisiin tai jopa triplattaisiin myydyt juomat ja ruuat.
Tiedä sitten onko tää laskettu et näin tuottaa enemmän vai eikö vaan osata. Lisäksi kun palvelu ei pelaa, niin lopulta osa jää kotisohvalle. Et isommassa kuvassa sitä henkilökuntaa olisi saatava reilusti lisää ja saada palvelu toimimaan niinkuin se toimi avajaisviikonloppuna.
Hämmentävän surkeaksi on mennyt verrattuna avajaisviikonloppuun. En ymmärrä miksi tähän ei panosteta. Tämä kaatuu myös seurojen päälle. Vähemmän myyntituloja ja lopulta vähemmän katsojia peliin
Täytyy itekkin laittaa. Niin korpeaa tuo. asiat olis kumminkin hyvin helppoa laittaa toimimaanSiis tämä! Kävin yhden pelin yläparvella ja tosiaan tilanne siellä aivan haitarista vaikka pelissä +10k katsojaa!
lisäksi lisäisin että suhteessa montako peliä olen käynyt katsomassa, on tiskillä ollut sekoilua suhteessa liian paljon. Mm. Vajaita vaahto oluita, täyteen hintaan myytyjä comboja ja loputonta jonottamista. Hallin palvelut eivät ole hallin laadun tasolla. Tuli laitettu lopulta palautetta halliyhtiölle.