PE 28.10.2022 | HIFK - Ilves

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 553
Jos joku on tyly vierasvoitto niin se oli tämä. Aika kamalaa katsottavaa oli tämä peli, mutta murhaavia oltiin maalipaikoissa ja Langhamer oli todella hyvä. Tänään vietiin maalivahtipeli selkeästi.

Saa nähdä miten koipi huomenna saadaan liikkumaan levännyttä Sportia vastaan, kun tänään kului energiaa paljon puolustaessa.

Erittäin tärkeä voitto joukkueelle ja toivottavasti siellä nyt henkisiä lukkoja aukesi. Kiva oli katsella noita tuuletuksia maalien jälkeen. Hyvältä näytti tuntuvan. On tästä nyt mukavampi lähteä huomiseen voiton kanssa kuin tappioputkessa.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 182
Ei se kaunista ollut, mutta voitto on aina voitto. Varsinkin tässä tilanteessa se tekee ihan helvetin hyvää vähän kaikille.

Peli nyt on edelleen aikamoista räpeltämistä, mutta nyt saatiin vähän lukkoja auki ja ainakin Mäntykivelle maali teki ihan pirun hyvää. Ehkä se siitä - henkisesti helpottaa ihan varmasti kopissa.

Huomenna on taas uusi peli ja siihen pitää valmistautua hyvin. Toivottavasti tämä ilta ei vienyt kaikkia mehuja niin henkisesti kuin fyysiste.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
No mutta hei. Nyt ollaan takaisin Myrrä -kiekon ytimessä. Langhamer tukkii maalin ja hyvillä harppuunoilla tehdään muutama maali vastapäätyyn. Analyytikot ovat jo pitkään nähneet, mistä meidän alkukaudenkin menestyksemme ydin kumpuaa.

Toivottavasti Pennanen ei sorru suurempiin muutosvisioihin. Tietenkin kauniit sommitelmat ja joku pysty- vaaka- tai viisto- pelitapa voisivat tuoda esteettistä sisältöä kannattajille. Mutta siinä on aina riskinsä. Jospa nuo kenties taivaallisetkin hahmottelut eivät vaan iskostu pelaajiin.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 467
No mutta hei. Nyt ollaan takaisin Myrrä -kiekon ytimessä. Langhamer tukkii maalin ja hyvillä harppuunoilla tehdään muutama maali. vastapäätyyn. Analyytikot ovat jo pitkään nähneet, mistä meidän alkukaudenkin menestyksemme ydin kumpuaa.

Toivottavasti Pennanen ei sorru suurempiin muutosvisioihin. Tietenkin kauniit sommitelmat ja joku pysty- vaaka- tai viisto- pelitapa voisivat tuoda esteettistä sisältöä kannattajille. Mutta siinä on aina riskinsä. Jospa nuo kenties taivaallisetkin hahmottelut eivät vaan iskostu pelaajiin.
Joo tää oli aika suoraan kuin Myrrän oppikirja-peli. :D
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 716
Ei ollut kaunista ja aivan liikaa jäähyjä. Mutta tässä vaiheessa ja vieraissa ei tyyli niin kiinnosta, tuiki tärkeät 3 pistettä ja hyvää yötä Helsinki. Loppujen lopuksi oltiin se vähemmän lukossa oleva joukkue tästä parista, kyllähän se IFK jotain paikkojakin rakensi mutta kyllä niistä viimeinen tappajan vaisto tuntui puuttuvan. Toki Lankku oli hyvä maalilla. Vielä toivoisin tiettyihin tilanteisiin Ilvekseltä nöyryyttä heittää se kiekko vain yksinkertaisesti pois omalta alueelta varsinkin jos pyöritys on ollut jo pitkä, muutama tällainen tilanne pelissä oli ja pyöritys jatkui ihan turhaan.

IFKn leirissä ollaan todella ahdistuneita ja tuo Halonen ei vain riitä. En tajua miksi häntä erityisen nuoreksi ollaan jossain mainostettu, äijä on 24-vuotias. Ihan pelimiehen iässä eikä mikään märkäkorva. Tiedä miksi IFK hirttää itseänsä keskinkertaisuuteen. Tämän lisäksi tuhnuja vetoja hyökkääjiltä. Jos valmentajan nimi ei olisi Ville Peltonen olisi jo kilometritehtaalla.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
No jos pelaat "puolet" ottelusta ylivoimalla, voitat maaliodottaman n. 100% varmuudella.
Nimenomaan, onneksi Hifkillä on luokaton ylivoima.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 716
Jäikin mainitsematta vielä yksi IFK ihmetyksen aihe, mikseivät ottaneet molaria pois tuossa 5 minuutin ylivoimassa? Ihme jäätymistä. Kolme maalia perässä ja aikaa 14 minuuttia, ihan sama hävitä kolmella tai viidellä. Mutta taitaa Peltonenkin olla aivan syväjäässä. Ei mitään riskinottoa, ei aikalisää eikä molaria pois. Säälittävää.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 024
Viisi tehtyä vieraissa, ei se voi aivan surkeata olla. Aiemmin ei mikään uponnut, nyt oli tehokkuuden vuoro.
Tässä pelissä tarvittiin voitto, se otettiin. Myrrän pelikirjalla mentiin, Pennaselle kolmas voitto.
Alivoimapeli Marekin tuella ratkaisi tänään ansaitut ja odotetut kolme pistettä.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 887
Sääliksi melkein käy HIFKta, näkee että mailaa puristetaan, ja huomenna levänneen HPKn kotiluolaan. Jokohan Myrrä on ensi viikolla HIFKin penkin takana?
 

papparainen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
195
Voitto huonollakin pelillä oli juuri nyt se juttu. Kovasti on ”puristettu mailaa”. Tällä kertaa maaleja tehtiin hyvällä prosentilla (= helposti) .Kärppiä vastaan ei mistään ja Saipan kanssa tulos oli heikko molemmissa päissä. Toivottavasti nähdään huomenna vapautunut Ilves!
 

revoasd

Rivipelaaja
Viestejä
18
Kyllähän tämä oli melkein suora kopio kauden ensimmäisestä ilves-hifk kohtaamisesta, jolloin torjunnat olivat 24-8 ilvekselle tms.
Pelin kulku muistutti hyvin paljon juurikin tätä edellistä kohtaamista. Hifk hallitsi, mutta on kyllä uskomattoman tehoton ja tähtipelaajat alisuorittaa rankasti.
 
Ylös