Suomen A-maajoukkue

Peluuri

Luottopelaaja
Viestejä
1 308
Kun tossa ylempänä sanottiinkin että Rive saanut c-luokan maajoukkueen kisoihin ainoana valmentajana niin pitää myös muistaa se että vaikka kansojen liigan tultua kilpailukalenteriin kisapaikan saaminen jokseenkin helpottui pienemmille maille niin se kisapaikka tuli suoraan karsintalohkosta eikä tarvinut mennä mitään Georgian tyylisiä reittejä pitkin kansojen liigan c-liigasta jatkokarsintoihin.

Rive on kaikesta huolimatta se kaikkien aikojen valmentaja ja haluan uskoa että kun Rive lähtee niin hän muistetaan edellisessä virkkeessä mainituista asioista eikä neljä kertaa putkeen hävinneenä kansojen liigassa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
6 004
Norja siis Pikkuhuuhkajien vastustaja EM-jatkokarsinnassa. Tammelassa pelataan marraskuussa, pelipäivä (14.-19.11.) vahvistuu myöhemmin, kotona aloitetaan.

"Huuhkajat pelaa samassa maaotteluikkunassa 11.-19.11. Nations League -ottelut Irlantia vastaan vieraissa ja Kreikkaa vastaan kotona. A-maajoukkueessa syksyn aikana esiintyneistä pelaajista Matti Peltola, Topi Keskinen, Leo Walta ja Tomas Galvez ovat edelleen ikänsä puolensa edustuskelpoisia Pikkuhuuhkajissa. Kiinnostavaa luonnollisesti on, mitä maajoukkuetta nämä pelaajat seuraavassa ikkunassa edustavat."

 
Ylös