Eemeli Suomi

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Katselin viikonlopun maaleja uudelleen läpi ja osui silmään tällainen. Eli käykää katsomassa Meskasen maali ja katsokaa Supia penkillä tuossa noin 0.26-0.28 välillä. Sanoisin ilmeiden perusteella, että pitkäaikaisen tutkaparin onnistuminen maistuu Eemelillekin.

1707139849121.png
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 909
Yleisesti kyllä on ollut hieno nähdä miten porukka on ollut fiiliksissä Mesen onnistumisista Vaasassa ja nyt Oulussa, sama homma kun Frimanin maalin kanssa, kertoo paljon porukasta.

Suomi tietysti pitkäaikaisimman tutkaparinsa onnistumista iloitsee varmaan enemmän kuin moni muu!
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
Eipä Ilveksessä näköjään kamalasti näitä pelaajia ole jotka ovat Ilveksessä tehneet kahdella eri kaudella 50 pistettä.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
On se kova möyrijä.

Kuinkahan monta yli 50 pisteen äijää on tässä 2000 -luvulla ollu.
Nopeen elite selauksen jälkeen jäi muistiin seuraavat.

Suomi, Palve, Kontiola, Keränen, Kariya, Viitakoski.

Ihan liikaa siis ei näitä löydy. Muutama kyllä päässy lähelle, mutta maaginen tasaluku jääny rikkomatta
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 624
Kiinnostais tietää mimmoisia sopimuksia Eemelille ollaan tarjottu ja mistä. Siis uransa aikana.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413

Reksa29

Rivipelaaja
Viestejä
77
Eemeli on oikeasti ainut pelaaja joka ei ikinä vituta. Se kuinka mies taistelee Ilves sydän rinnassa aina sata lasissa on tälläiselle urheiluromantikolle ja fanille kyllä maagisen hienoa katsottavaa.
Työmoraali, kamppailut, suojaus (silkkaa aikuisviihdettä), peliäly, johtajuus, jopa maalinteko ja kädet, karvauspeli ja puolustus. Kaikki hyvässä tikissä, siis kuvitelkaa kuinka monipuolinen timantti Suomi on varsinkin liigajengille.
Pistepörssin kärki ja 19 maalia 49 matsiin, vaikka pisteiden teko ja varsinkaan maalien mättäminen ei ole Captain Suuren ainoat avut jääkiekko nimiseen lajiin ja ilvekselle.

Kuka vain täältä voi varmasti yhtyä tähän mielipiteeseen. Mielestäni Suomi olisi helposti joukkueen tärkeimpiä ja monipuolisimpia pelaajia vaikka tekisi pisteitä vaikkapa vain 20-30 per kausi.
Mutta se, että tämä mies kaiken muun pelillisen annin lisäksi paukuttaa ihan kärkihevos pisteitä ja vielä maalipörssin top5 lukemia on aivan käsittämättömän upeaa.

Kyllähän tämä on aikamoinen ylistys viesti, mutta Suomi sen ansaitsee. Aivan törkeän aliarvostettu pelaaja (muualla kuin ipa yhteisössä), vaikka on heittämällä liigan ylintä parhaimmistoa. Taitavampia pelaajia saattaa löytyä, mutta tuokaa pöytään ihan aikuisten oikeasti yhtä monipuolinen pelaaja kun Suomi joka vielä tekee tälläisiä tehoja ja on kytkin pelaaja. Ei montaa voi löytyä.

Viestin saatteeksi tammikuulta Suomen mehusteluvideo mikä tuli äsken tubessa vastaan :)
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Mestaruus
Se kruunaisi jo tässä vaiheessa miehen kaikkien aikojen legendojen joukkoon. Siihen sitten päälle vielä muutama sata tehopistettä lisää ja ...
Paita tulee aikanaan kattoon, jos ...
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106

Avataan tälle A-nuorten syöttökoneelle ihan oma ketju, vaikka Liiga debyytti on vieläkin tekemättä.

Tähän mennessä on tehnyt nuorten SM-liigassa tehot 17+57=74. Ville Viitaluoman piste-ennätys on 77 pistettä, joten taitaa mennä sekin rikki. Runkosarjaa on vielä neljä matsia jäljellä.
Mielenkiintoista on ollut uraa seurata ja muutosta syöttökoneesta vähän erityyppiseksi pelaajaksi.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Veikkaan että jo pelkästään tähänastinen riittää siihen että paita nousee aikanaan kattoon. Kaikki tuleva on vaan kermana kakun päälle.

Tai jos siirtyisi mouhoihin niin tämä kaikki aiemmin sanomani kumoutuu.
Tämä on toki mahdollista, mutta mestaruus olisi se sinetti jo tässä kohtaa. Nyt täytyy muistaa, että Ilveksen historiassa on paljon pelaajia, jotka ovat ilman tuota huomiota vielä, vaikka ansioita olisi kyllä.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 673
Ai hitto, nyt nuo hessut pelikanzin jatkoajan nimikkopelaajansa ketjussa mehustelevat hassutteluna viime kevään tapausta. Toki jos toverit siellä eivät anatomiasta, fysiologiasta, lääketieteestä ja vammojen syntymekanismeista tiedä (tuskin ovat opiskelleet päivääkään), niin ihan hirveästi huonoa tuuria ei oltaisi tarvittu matkaan ja olisi lopputulos täysin eri. Sakeeta porukkaa, mutta toki jos suurin onnistuminen elämässä on tullut jääkiekkoa seuratessa niin ei voida olettaa sen suurempia. Itse kun näen pelaajan (ihan helvetin sama joukkueesta) makaavan maassa selkeän kontaktin jälkeen, en pysty nauttimaan tilanteesta.

Toki kannatan karmaa ja tiedostan, että tyhmät ihmiset todennäköisesti kohtaavat ansaitusti kohtalonsa, joten en pistä tikkua ristiin siltikään, jos vaikkapa tälle suurelle sankarille sattuu hassusti omien tekojensa seurauksena. Tässäkään en erittele rinnasta logoa, oli hölmöilijä kuka tahansa.

Eemeli Suomen en muista IKINÄ filmanneen ja väitän nähneeni jokaisen hänen pelaamansa Ilveksen pelin, joten tuo jatkuva soitto "arvoista" mikä tuolla pelikanz päädyssä on jäänyt soimaan on naurettavaa.
 
Ylös