Adam Clendening

Rauno Repomies

Tähtipelaaja
Viestejä
11 807
Surullista. Omia lemppareita, ja paljastukin tavalliseksi helvetin tyhmäksi americaanoksi, joka janoaa vain ja ainoastaan rahaa.
Niin, toki ei nuo sitä niin ajattele kun oma maa käy jatkuvasti jotain sotaa jossain päin maailmaa.

”Normaalia”.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 679
Pidemmälle kevääseen alavireistä tekemistä ja erikoisia kiekollisia ratkasuja. Ratkaisupelin viimeiset pari minuuttia huvittavaa katseltavaa, kun miehen itseluottamus täysin nolla. Ei uskalla laukoa vaikka ollaan pari maalia perässä ja kaatuilee ilman syytä ympäri kenttää. Välillä näytti hyvää tunnetta, mutta ilme oli yleensä ylimielinen ja ratkaisut myös. Lopulta tämä siirto lähteä Venäjälle pelaamaan hyvin miehen näköinen. Nikusta tykkäsin enemmän pelaajana ja ihmisenä vaikka ei varmaan täällä jatkakkaan.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 373
Enään puuttuu että Kiina oikeasti valloittaa Taiwanin ja jenkit puuttuu siihen ainakin 95% todennäköisyydellä, saattaa Adamille tulla ikävä huberin hevosenlihaa, kun pakkaa kamojaan kohti kotia.
 

Murheellinen sosialisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
166
Eikö KHL olisi myös mahdollinen? Siellä on tällä kaudella pelannut 65 pohjoisamerikkalaista. Adam on Kokkolan kokoisesta pitäjästä kotoisin. Tuskin siellä ihan hirveää stigmaa liittyy venäläiseen rahaan.
Joo siis täähän on ihan selvä logiikka ja päättelyketju. Joukkue konttaa ja mistään ei tuu mitään tällä hetkellä, niin eihän jenkkipelaajaa enää sit kiinnosta nykyjengin pelit, koska on jo sopimus venäjälle, jossa ei stigmaa, koska hänen isoisänsä ei sotinut talvisodassa...

Ja näin.
 

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
486
Onneksi ei ole hankittuna kyseisen herrasmiehen pelipaitaa.
Harmi niiden puolesta jotka paidan ostivat.
Voisi järjestää pienen performanssin ja polttaa kasan ruplaselkärankaisen pelipaitoja, ja lähettää videon hänelle.
 
Ylös