Huhuketju

Status
Viestiketju on suljettu.

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 695
Vs: Huhuketju

Äskettäin oltiin vielä konkurssin partaalla ja nyt ollaan huhujen mukaan tuomassa kaksi kentällistä ykköskorin hemmoja looraan. Itse tiirailen rauhassa karsinnat alta pois ja lupausten mukaisesti odottelen sen jälkeen (jos klaarataan Jukurit) uudet rahamiehet ja keitä ne maalipyssyt (?) sitten oikien ovatkaan. Totean vaan, että toivottavasti pääotsikko ei ole - Pesonen palaa Ipaan !!!!
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 643
Vs: Huhuketju

Aikamoisia huhuja taas. No katotaan parin viikon päästä kun karsinnat on hoidettu että joko niitä nimiä alkaa tippumaan.
 

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 602
Vs: Huhuketju

Ainakin edellisessä Pyryn matsissa ei ollut ainakaan akkreditoituneena tamperelaisia toimittajia muuta kuin yksi opiskelija, joka teki Lapin kansalle sekä Jatkoajan toimittaja. Joten sikäli mielenkiintoista.

Geoff Platt tienaa Minskissä sellaisia rahoja, ettei Ilveksellä ole millään omistajajärjestelyillä tai uusilla sponsoreilla varaa maksaa niitä. Puhutaan yli puolesta miljoonasta eurosta vuodessa.

Pasi Puistola taasen on tosiaan menossa käytävän toiseen päähän, kuten täälläkin on todettu.
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Huhuketju

N-CoRe sanoi:
Rauman Kukko sanoi:
Tuo huhut
N-CoRe sanoi:
laku-mambo sanoi:
olis kyllä helvetin kova juttu.... jos ykköskenttäkin olisi
Lahti Lindgren Platt

Mä en voi olla tarttumatta tohon hinta/laatu suhteeseen jossa Lahti vs Sointukin on siinä ja siinä. Soinnulle jatkopahvia ja ykköseen noiden kanssa niin avot. Myös Keränen ansaitsisi pelata kunnon miesten kanssa. Platt & Lindgren kelpaisi kyllä, mutta onko Lahti todellakin "the man" Olisi mielummin vaikka Anttilan joka toisi kokoa ja ryminää tuohon kaksikkoon ja osaa viimeistelläkki. Ennen kun joku sanoo että Lahti on parempi kuin Anttila niin varmaan puhuukin totta, mutta se että on massia ei tarvi tarkoittaa että kaikki tarvii tuhlata miettimättä alternatiivisia vaihtoehtoja.

Onhan Lahti nyt kuitenkin aivan eri tason pelaaja kuin Sointu tai Keränen. Ei siinä etteikö Sointu ja Keränen iskisi pisteitä Plattin ja Lindgrenin kanssa, mutta Lahti saisi ketjun pelin taatusti paremmaksi ja tehokkaammaksi kuin edellä mainitut veijarit. Ei se olisi rahan hukkaan heittämistä kun saataisiin ns. varma tekijä potentiaalisten pelurien sijasta.

2011-12 Jokerit SM-liiga 43 18 12 30
Finland EHT EHT 2 1 1 2 2
2012-13 Ak Bars Kazan KHL 12 1 2 3
Amur Khabarovsk KHL 19 2 5 7

Tällä esimerkillä koitan tuoda esille että mies on myös kärsinyt loukkaantumisista ja tehotkaan nyt ei PÄÄTÄ huimaa varsinkaan kun tuodaan esille miehen todennäköinen palkkapyyntö jolla saisi Soinnun ja Keräsen kummankin jatkon taatusti. Lahti on varmasti hyvä ja parempi kuin kaksi edellä mainittua, mutta onko mies takuuvarma kuten sanot....ei

Ymmärrän täysin tuon, että ei ole "takuuvarma", mutta kuka tässä maailmassa olisi? Harjoituspeleissä polvi pahasti rikki ja kausi saattaa olla kokonaan ohi tai sitten menee pitkälti keväälle kuntoutuessa. Itse ajattelen sen niin, että Lahti on hyvin paljon todennäköisemmin se sopiva lenkki tuohon ketjuun kuin Keränen tai Sointu. Parhaassa tapauksessa Soinnusta syttyy ensi kaudella uusi supertähti ja hän tekee yli piste per peli tahtia.

Mutta kuten jo jossain toisessa ketjussa kirjoitin, kannattaa mielummin ottaa tasonsa todistanut mies kuin sellainen keneltä odotetaan tason nostoa. Periaatteessa Plattin ja Lindgrenin kanssa kuka tahansa "puukäsi" tulisi saamaan pisteitä.

Mutta turhapa näistä on kiistellä, koska Lahtea tuskin tullaan Ilveksessä näkemään.. Pelkkä Perttu riittää vaikka senkin suhteen olen hyvin skeptinen.
 

Iines

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
256
Vs: Huhuketju

Etä-Ilves sanoi:
Tappara.infosta poimittu huhu:

"Lindgren ja Puistola neuvottelevat Ilveksen kanssa. Ipa tavoittelee myös Geoff Plattia, jonka sopimus Minskissä päättyy.

Lähde: tamperelainen toimittaja PYRYn matsissa."
Plattin sopimus Minskissä päättyy keväällä 2014. Ja ihan Minskin sivujen mukaan ::)
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Huhuketju

VP sanoi:
Kaiketi sitä, että nuo (tiettyjen?) sponsoreiden rahat on "korvamerkitty" nimenomaan pelaajabudjetin päälle. Voisin kuvitella, että sponsorit ovat kyllästyneet tunkemaan rahaa pelaajabudjetistaan "säästävään" joukkueeseen ja haluavat tukea nimenomaan urheilullista menestystä. Kaikin puolin hyvä kuvio - mikäli siis pitää paikkansa.

Tätähän se nimen omaan tarkoittaisi - tai eihän se mitään muuta voisi tarkoittaa. Sponsorit saisivat samalla varmistettua, etteivät rahat menisi velkojen maksuun ja päätyisi tietyn herran taskuihin.

Tämä on tietenkin hyvä juttu.

Mutta - ja iso mutta: se ei poiistaisi Ilveksen perusongelmaa eli vääristynyttä kulurakennetta. Ilves on tehnyt 1,5 miljoonan pelaajabudjetilla puolen miljoonan tappiot. Tämä ei muuttuisi miksikään, vaikka puolentoista miljoonan päälle tehtäisiin miljoonalla "korvamerkityllä" eurolla pelaajasopimuksia. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että Ilves pääsisi mitalipeleihin ja otteluissa kävisi keskimäärin 6000 katsojaa, jolloin tulot olisivat ihan eri luokkaa kuin nyt.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 790
Vs: Huhuketju

Nyt näitä nimiä kyllä satelee. Ehkä vähän liikaakin. Pahoin pelkään, että nimellisesti kovin hankinta tulee olemaan Jussi Pesonen, ikävä kyllä.

Puistola on lähes varma naapurin mies, Janne Lahti ja Ilves ei kuulosta realistiselta, Perttu voi olla meidän mies, mutta Lukko varmasti lähestyy enemmän jos/kun Azevedo siirtyy Turkuun. Plattiin en usko hetkeäkään ja tuollahan näyttäisi olevan sopimus vielä Minskin kanssa.

Tietysti toivon, että saadaan kovia nimiä, mutta en halua että nykyisiä sopimuksen pelaajia aletaan syrjimään. Ikävä juttuhan se on, jos Keränen syrjäytetään uusien nimien vuoksi neloseen. Myös koittaisin neuvotella Soinnun ja Marjamäen kanssa ensi kaudesta. Rajamäki ja/tai Välimaa kelpaisivat ihan hyvin neloseen.

Sori OT.
 

laku-mambo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
532
Vs: Huhuketju

onko kellään tietoa kuka/ketkä tätä sponsori rahaa pumppaa?
 

Hermis

Guest
Vs: Huhuketju

Noma sanoi:
Ainakin edellisessä Pyryn matsissa ei ollut ainakaan akkreditoituneena tamperelaisia toimittajia muuta kuin yksi opiskelija, joka teki Lapin kansalle sekä Jatkoajan toimittaja. Joten sikäli mielenkiintoista.

Kai toimittaja voi olla pelissä muutenkin kuin töissä, vai voiko?

Hauskoja huhuja, mutta kuten joku viisas joskus on sanonut, että "Dream of pudding is not eating". Eli ei nyt parane pahoittaa mieltään jos ei nyt Grezky ja Kurri ykkösessä pelaakaan. Positiivista on se, että on edes niitä huhuja. Eli pelaajia on oikeasti haussa. Mielenkiintoista nähdä mitä kevät ja kesä sitten tuo tullessaan.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
5 029
Vs: Huhuketju

Sointua ei kannata haikailla, TPS:ään menossa. Tämä siis näille, jotka haluaisivat jatkoa Matiakselle.
 

Sepi

Rivipelaaja
Viestejä
10
Vs: Huhuketju

TheILVESfani sanoi:
Erittäin epätodennäköistä että Lindgren pelaa Ilveksessä ensi kaudella. Tämä siis Pertun omasta suusta.

Ja sinäkö olet puhunut hänen kanssaan? ;D ;D
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 493
Vs: Huhuketju

Ilveksellähän on kuusi sopimushyökkääjää ensikaudelle, siis sellaisia jotka varmuudella myös pelaavat. Lisäksi on pari optiota, omat junnut ja Huhtasenkin yrittäisin pitää..ehkä Välimaankin.
Tarvitaan siis se ykkösketju, eli kolme hyökkäjää ja laadukasta sellaista. Tottakai neuvotella pitää useamman kanssa..
Viimekausinahan scouttaus on ollut luokkaa " yhden tutun tuttu tunsi jonkun ja se kysyi, mutta ei sitten tullut " " ja kun se ei tullut, niin kukaan ei sitten tullut... "..
Tosin..lähtöasetelmakin on aika heikko, jos pitäisi ostaa jotain ilman rahaa ja luottoa.. Silloin se juuri menee siihen, että pitää yrittää löytää jostain edes joku, jo pari kertaa uransa lopettanut random haku. Sitten nauretaan Hautamaalle, kun Junior Lessard ei ollutkaan vahvistus..ihan niin kuin Hade olisi kaveria jonain varmana sellaisena pitänyt...
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 991
Vs: Huhuketju

Ensikaudeksi olisi rahaa todellisiin ykköskorin pelimiehiin, ongelma on vain että uskottavuus nollassa eikä vetovoimaa tännepäin yhtään. Kun nyt saataisiin se todellinen ykkössentteri "pitkällä" sopparilla tyyliin Lindgren/ N.Kapanen/ Hodgman palauttamaan/tuomaan uskottavuutta. Ehkä se snaipperikin olisi helpompi sitten hankkia.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 835
Vs: Huhuketju

Ilveksenmiäs sanoi:
Sitten nauretaan Hautamaalle, kun Junior Lessard ei ollutkaan vahvistus..ihan niin kuin Hade olisi kaveria jonain varmana sellaisena pitänyt...

Junior Lessard ei ollut Hautamaan skouttaus, vaan ramman nikkarin tänne rahtasi "Ilves-henkilö, jolla on suhteet pohjoisamerikkalaiseen kiekkomaailmaan kunnossa". Eli juuri sellainen "skoutti", jonka perään täälläkin haikaillaan. Hautamaa olisi halunnut tänne Zaborskyn, mutta ajatus tyrmättiin isojen poikien piireissä. Toki Hade sai paskat niskaansa myös Lessardista.

Edit. Noista korvamerkityistä sponssiorahoista sen verran, että vastaava systeemihän on jo käytössä "Meirämmiäs"-touhussa. Eli tällä juurikin varmistetaan se, etteivät rahat valu "väärään" osoitteeseen. Tämä osoittaa sen, että tietyillä tahoilla on valmiutta ja haluja panostaa Ilvekseen, muttei Manngardiin. Kunpa se omistuspohja saataisiin kuntoon.

Toivon todella, että Pesosen palkka on suhteutettu loukkaantumishistoriaan, eikä kaverisuhteisiin. Anttilaan uponnee sen verran, että olisiko hän ensi kaudella "Meirämmiäs", mikäli Masin ura on paketissa. Eli Markoon jouduttaneen laittamaan sponssirahoja, mutta toivottavasti Pesoseen ei, jotta sitä massia riittäisi kärkipelaajiin. Tämä siis puhtaasti sillä olettamuksella, että Pessi ja Anttila olisivat tänne tulossa - minähän en mistään mitään tiedä.
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Huhuketju

Prophet sanoi:
Ilveksenmiäs sanoi:
Sitten nauretaan Hautamaalle, kun Junior Lessard ei ollutkaan vahvistus..ihan niin kuin Hade olisi kaveria jonain varmana sellaisena pitänyt...

Junior Lessard ei ollut Hautamaan skouttaus, vaan ramman nikkarin tänne rahtasi "Ilves-henkilö, jolla on suhteet pohjoisamerikkalaiseen kiekkomaailmaan kunnossa". Eli juuri sellainen "skoutti", jonka perään täälläkin haikaillaan. Hautamaa olisi halunnut tänne Zaborskyn, mutta ajatus tyrmättiin isojen poikien piireissä. Toki Hade sai paskat niskaansa myös Lessardista.

En väitä vastaan koska en tiedä asiasta sen tarkemmin, mutta mistä ihmiset tietävät niin varmasti kuka on kenenkin scouttaus?
 

Crueman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
641
Vs: Huhuketju

Sepi sanoi:
TheILVESfani sanoi:
Erittäin epätodennäköistä että Lindgren pelaa Ilveksessä ensi kaudella. Tämä siis Pertun omasta suusta.

Ja sinäkö olet puhunut hänen kanssaan? ;D ;D
Sehän on ennenkuulumatonta, että ihmisten kanssa saattaa joku jopa keskustella.

Mistä näitä vajakkeja sikiää?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös