Toppapöksy666
Luottopelaaja
Kipinä. Se on sammunut.
Nään sieluni silmin, kun Makkonen on siellä naureskelemassa, että foorumi keksiny tälläsen jutun ja Hintsanen komppaa.Julkastaan varmaan Ilvestyskirjassa (thank me later)
ja puita
Kipinä. Se on sammunut.
Samaa mieltäEOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Hyvin sanottu siellä perälläEOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
En tiedä mitä tämä tarkoittaa, mutta vaikuttaa totuudelta.EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Mulle satasella samaa.EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Ymmärrän, kyl mäkin sua lähtisin ja lujaa karkuunPunakone lähti karkuu
Ensimmäinen soturi menetti järkensä jännityksestä.EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUONEOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Alan syttyä tälle ketjulle.EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Ready? Olen.
EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
It looks like you’ve shared a coded message, likely using a cipher. Could you share any details you have, such as the cipher type (e.g., Caesar, Vigenère, substitution)? If it’s encrypted using a specific key or method, that can help in decrypting it accurately.EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Punakone on väärässä ei Ilvekseen ole tulossa ketään ...EOAAUCAI DH IÄÄRÄCGÄ RM XFIEUGRIC IYE DIYSHMN KOHÄÄA NDNRN ROWEPHGUUON
Ja laita se vitun Alvarez peräluukkuun ja tuoda tänne. Opetetaan sille ettei meidän Ilvestä kupata enään noin….Haapala sekä Lassi mukaan. Meidän vuoro kyykyttää Mälmön Tillua.
Jaaha lisää nousee esille näitä vanhan mestarin selkään puukottajia.Punakone on väärässä ei Ilvekseen ole tulossa ketään ...
It looks like you’ve shared a coded message, likely using a cipher. Could you share any details you have, such as the cipher type (e.g., Caesar, Vigenère, substitution)? If it’s encrypted using a specific key or method, that can help in decrypting it accurately.