Paljon tästä pitää paikkansa mutta kyllä vähän voidaan pendon piikkiin laittaa koska samaisella kaudella Niku, Clendening ja Pelli menettivät paljon ominaisuuksiaan hyökkäyspäähän
Tässäkin mitä kukakin menetti hyökkäyssuuntaan täytyy muistaa, että esimerkiksi Pellin YV-aika per peli tippui minuutilla siitä mitä oli pelannut YV:tä Kerhossa. Myös Clendeningin YV-aika tippui minuutilla pelikieltonsa jälkeen kun Niku saapui, tuossa kohtaa myös tehot putosivat.
Lancasterin ja Nikun YV-ajat eivät pudonneet noin radikaalisti. Lancasterin ylivoima-aika putosi edelliskaudesta 16 sekuntia alkukaudesta ja Clendeningin tulon jälkeen Les pelasi 22 sekuntia YV:tä vähemmän kuin 47 pisteen kaudellaan. Huomionarvoista kuitenkin on se, että Clendeningin hankinnan jälkeen putosi ykkösylivoimasta eli ei pelannut Suomen ja Palven ylivoimassa. Suomen kanssahan Les tahkosi samassa YV:ssä oikeastaan koko kauden 2022-23.
Nikunkin YV-aika putosi 21 sekuntia siihen mitä JYPissä oli pelannut, mutta vielä isompi ero on tasakentällisin pelatuissa minuuteissa. JYPissä pelasi tasakentällisin 18.58 per peli ja Ilveksessä 16.06, eroa lähes kolme minuuttia. JYPissä Niku sai pelata niin paljon kuin jaksoi, mutta Ilveksessä ei ollut enää yhtä selkeässä kiekollisen liiderin roolissa.
Muut ovat vaihtaneet sarjaa joten yhtä selkeää vertailua ei saada, mutta Pellistä voidaan vertailua tämän ja viime kauden välillä tehdä. Viime kaudella sai YV-aikaa 1.35 per peli ja tasakentällisin pelasi 13.51 per peli, nyt luvut ovat suht samat 1.45 ja 13.45. Viime kaudella teki pisteitä 0,40 per ottelu ja nyt 0,41. Ei se produktio siis ole Hölönkään pelitavassa isommin muuttunut. Ehkä Jarno Pikkaraisen pelitapa sitten tuki hyökkäävää puolustajaa parhaiten, tai sitten Kerhossa 2.35 YV-aikaa ja 17.07 tasakentällisin vaikutti. Etenkin kun Kerhossa pelasi nimenomaan siinä ykkösylivoimassa Jolyn kanssa, Ilveksessä paikka on ollut kakkosylivoimassa.