Positiivisuusketju

Timo.S.

Rivipelaaja
Viestejä
39
Olihan siinä pariisilaiset saaneet sateesta huolimatta kasaan ihan viihdyttävän setin, mutta äääää... Tulkaa syyskuussa Kansikatu kolmoseen kuuntelemaan Deutschlandin introa niin tiedätte miten homma laitetaan käyntiin!
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Jalkapalloa koutsaa Joonas Rantanen, kiekkoa Tommi Niemelä.

Ipassa hei.
Tätä piti itsekin eilen tulla tänne hehkuttamaan, mutta laskuhumalan ja aikaisen työaamun vaikutuksesta sammahdin ennen kuin kerkesin.

Mutta joo, saadaan olla erittäin tyytyväisiä meidän kahden päälajin miesedustusten valmentajiin. Sekä Rantalasta että Niemelästä saa todella positiiviset ja ammattimaiset vibat, unohtamatta tietenkään sitä tärkeintä: pelityyli. Jalkapallo-Ilvestä on juuri nyt suoranainen ilo ja nautinto saada seurata, ja Hölön valmennusprofiilista päätellen jääkiekossakin pelin voi odottaa noudattavan vastaavaa filosofiaa.

Jalkapallo on upea laji, mutta kyllä sitä lätkääkin on jo vähän ikävä. Tulis Tre Cup ja etenkin se Hakametsän kannattajapäivä jo!

24/7 - 365 - 1931
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 574
Pitsiturnaus kolkuttelee jo ovella ja uusi kausi on sitä myöden minun mielestäni käynnistynyt. Saa lukea, mitä uusista pelaajista ollaan mieltä. Vihdoin kesä alkaa olla lusittu. Siinä ohessa Ilves Jalkapallo tarjoilee poikkeuksellisen kiinnostavia otteluita.

Talousluvutkin saadaan piakkoin ulos, vaikka niissä ei mitään positiivista olekaan. Positiivista, että saadaan tietoa ja voi märehtimisen sijaan kääntää katseen eteenpäin.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 995
Ilveksen kopin seinät ovat vihreää ja keltaista ja seinissä lukee Ilves ja Tampere eikä mitään saatanan psygologia lauseita.
Lets mennään!!!!
Sanotaanko nyt näin että kyllä me kaikki tiedetään kuka ne sinne toi.
Kaikki myös tietävät että se herra ei kuulu tähän ketjuun.
1) Vaikka Hölö nyt sanoi vihaavansa kaikkia sloganeita, niin sillä ei oikeasti ole mitään väliä mitä kopin seinillä lukee. Real Madridin kopin seinällä lukee espanjaksi ”Kukaan ei ole niin hyvä kuin me kaikki yhdessä”, ja ihan hyvin ovat pärjänneet.

2) Se on psykologia eikä psygologia

3) ”One Goal” ja ”Team First” eivät nyt varsinaisesti ole vielä mitään psykologisia lauseita.

4) Ainakin Team First on siellä kopin seinällä lukenut jo kauan ennen Pendoa.

 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
2 029
Tästä on hyvä ottaa myös opit jääkiekon puolelle, että peli kestää niin kauan, kun kellossa on aikaa ja luovuteta ei edes "mahdottoman" edessä.

Jalkapallojoukkue näytti, että uskallettiin pelata, vaikka virheitäkin tuli niin sieltä aina vaan noustiin tahdolla ja taidolla. Kertaakaan ei usko loppunut, vaikka kuinka istuskeli vastustaja maassa aikaa kellosta.
 
Viimeksi muokattu:

Bergy37

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
231
Kävin tänään Vaasasta vierailulla Tampereella. Ilves -kauppaan suuntasin tottakai. Tuon vierailun aikana kävi ainakin neljä tyyppiä uusimassa kausikortin,hienoa.Ja muutama vieraskielinenkin osti fanikamaa. Ja kaupungilla tuli bongattua Supi,Mese,Parikka,Pelli ja Könönen. Olipa kiva kesäinen päivä Tampereella.Alkoi kivasti kuume nousemaan tulevaa kautta kohtaan. Camoon IPA!
 
Ylös