Valmentaja Raimo Helminen

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 403
Noniin, Raipe törkkäsi kätensä sitten melkoisen syvälle paskaan.

Tsemppiä ja laukauksia.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Voin kuvitella otsikot jos Ilves sattuisi samalla viikolla häviämään kookoolle ja saipalle…
”Ilveksen hylkiöt pöllyttävät tupsukorvia”
”Nyt voisin hetkeksi työrukkaset riisua”
-Jouko Myrrä
Samaan aikaan Pennanen antaa kryptisia analyyseja medialle kuinka nyt maajoukkueessa on syyskauden aikana ollut helpompi hengittää ilman jatkuvaa painetta ja väkivallanuhkaa.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 403
Tuskin hänellä mitään kuvitelmia on SaiPan noususta liigan kärkeen, löysi palkan maksajan.
Juu tuskinpa. Ei ne karsinnat silti mitään herkkua ole.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 399
No, ei se kakkoskoutsiks kotiuttaminen koskaan varmaan kovin realistinen skenaario tainnut olla...

Kaikkea onnea ja muuta hyvää Messiaalle Saimaan rannoille. Mulla on täys luotto, että Raipe tulee "onnistumaan" (saipalaisittain aika relatiivinen termi) eikä irärajalla karsita ensi keväänä.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Loistava haku SaiPalta! Kun tietää millaisella palolla Raipe meillä ja Turussa luotsasi, niin SaiPa saa nyt valmentajan joka laittaa koko sielunsa peliin ja palauttaa tekemisen keskiöön kaikenlaisen patsastelun ja selittelyn sijaan. Työnteon kulttuuri ja asenne saapuu Raipen mukana itärajalle päivästä yksi alkaen. Ei Tepsiltäkään kukaan mitään odottanut, vaan mitä teki Raipe...
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 701
Omat ajatukset.

Jos SaiPa menestyy se on 100% Raipen ansiota, mutta jos SaiPa jatkaa siitä mihin on viime kausina tottunut on Raipe siihen täysin syytön. Eihän edes mestari valmentaja Virta onnistunut SaiPassa.

On muuten mulle tasan ainut Ilvesläinen joka on täysin kritiikin ulkopuolella :)

On vain yksi.
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 193
Väriä (positiivisella tavalla) penkille Lappeenrannassa. Eihän siinä mitään. Jos Raipe onnistuu SaiPassa, voi valmentajaura lähteä tästä hyvinkin nousuun. En nyt missään nimessä huonona vaihtoehtona pidä tätä uutista Raipen jatkon kannalta. Tuskinpa Saipa on mikään lopullinen Helmisen jatkosijoituspaikka.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 524
Kuulostaa hyvältä. Raipe pääsee mittaamaan tasoaan liigaympyröissä ja tuo uskottavuutta SaiPan touhuun. Uskoisin että Raipen nimellä sinne saadaan sopivia pelaajia kasvamaan ja kehittymään.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 625
Todella hienoa nähdä Raipe liigassa, kaikki mahdolliset onnet ja myötätuulet Raimolle!
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
On kyllä itselle, jos ei nyt pommi, niin ihan nasakka lapsuusajan isokiinalainen.

Julkisesti salaa toivoin Ipaan kakkoseksi, mutta mennään tällä. Loi ainakin kertaheitolla kiinnostavuutta kaakonkulmille.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 598
Hieno homma. Tuo hyvää pöhinää Saipan kauteen. Toivon onnistumista. Tekis Saipalle hyvää nousta poff-joukkueeksi. Mikä tietty ensi kaudella aiempaa helpompaa. Tekisi seuralle ja Liigalle hyvää.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
En kyllä nyt oikein tykkää tästä. Tämähän on Raipen kohdalla vähän kuin paluu lähtöruutuun. Ilveksessä oli täysin tekemättömässä paikassa ja valmensi Ilvestä enemmän velvollisuudesta kuin kunnian- tai intohimosta. En näe että SaiPassa tilanne on yhtään sen kummempi. Samalla tavalla Hämäläinen siellä on ollut pelkästään seuran miehenä valmentamassa kun ei kukaan muukaan tuohon paskakasaan halua käsiään työntää (anteeksi vain mirasane) niin onko Raipea kutsuttu hätiin siksi että tämän uskotaan tekevän SaiPasta kokoaan isomman vai otetaanko vain siksi kun tiedetään nöyrä ja sopeutuvainen luonne? Kun ensi vuonna on karsinnatkin, niin ei tuota voi edes ajatella että ei ole mitään hävittävää.

Olen sanonut että Raipe on tervetullut Ilvekseen jos on tuolla maailmalla oppinut vähän itsekkyyttä, mutta SaiPaan sitoutuminen ei oikein siitä kieli. Toki Raipe on ennenkin sanonut että menee sinne minne pyydetään, ei ole varaa valikoida.

Uskon että SaiPa ei ole ensi kaudella viimeinen, mutta ei kyllä montaa sijaa sen yläpuolellakaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös