Positiivisuusketju

Nailon

Rivipelaaja
Viestejä
17
Eiks Se, joka pasko housuun Osasto41:n kannatuksesta, muuttanut Vierumäelle. Tai ainakin vaikutusalueelle?
Jos olisin Pennanen, niin selittäisin, kuinka kotona on ollut helpompi pelata ilman paineita kun Osasto on ollut futisjoukkueen matkassa samaan aikaan.

Ketjun asiaan, onpas hienoa seurata tällä hetkellä, kun johtoasemassa ei ole mitään hätää ja Ilves-paniikista tietoakaan. Vaikka peli ei ollut tänään parasta, niin silti missään vaiheessa voiton hukkaaminen ei tuntunut mahdolliselta.
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 522
Meillä saattaa olla realistista mennä kaksi kertaa suihkulähteeseen noin 6kk aikana.
Nyt olis paikka Ilves-kaupan Speedo julkistuksille.

borat-on-beach-1.jpg
 

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 489
Tässähän tuntee ittensä lapseksi jälleen!! Kaikki tuntuu tosi hyvältä ja tulevaisuus näyttää vieläkin paremmalta :)
 

lokki

Tulokas
Viestejä
7
Rutiinivoittojen rutiinivoitto. En nähnyt koko peliä, mutta ymmärtääkseni paikoista tehtiin maalit ja otettiin pisteet pelistä josta ne täytyy kaiken järjen mukaan ottaa. Tällaiset fiilikset tuntuivat viime kaudella missaavan, mutta tämä voi olla ajan pilaamia muistoja.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 874
Kiuas-podia silloin tällöin kuunnelleena tosiaan yhä enemmän ymmärrän Sihvosen juttuja. Johtavahan sanoi suurinpiirtein, että "kyllä sen pelin saa kuntoon melkolailla ihan hetkessä, kun on koutsi joka osaa valmentaa". 5/5
Muistetaan myös Johtavan omat statistiikat 'Kaudella 2003–2004 hän valmensi Pelicansia 41:ssä ottelussa, joissa joukkue saavutti kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja 32 tappiota jääden sarjassa viimeiseksi.'
Tuo taitaa edelleen olla Liigan huonoin suoritus ikinä. :)

Ja vähän posia: sarjakärki ja sarjakärki.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 756
En tiedä mitä EFM näki, mutta mää näen tässä kuvassa JOUKKUEEN! Hymy on aikas herkässä jätkillä ja sehän se vasta passaa!
katso liitettä 10356
Pannaan tänne vielä tämä muistoksi. Huonompi laatu kuvassa, mutta kaikki mukana ku edellisestä puuttuu veskarit, Borg ja Gazda ainakin. Kaikki samalla sivulla.
 

Liitteet

  • 20241004_205028.jpg
    20241004_205028.jpg
    488,1 KB · kertaa luettu: 65

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 385
Muistakaa, että huomenna tamutappara pelaa nousukarsintaa. Mahdollisuus nousta Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Kiimaa!

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Tai sitten traktorien dieselkatkuja? Jompi kumpi.
 

Roman Božek

Tulokas
Viestejä
1
Joskushan se on Ilvesläisen foorumille kirjoittaminen aloitettava. Olkoon se nyt. Oma kannattamiseni alkoi 365 hengessä isommin 1990-luvulla, joten jotain perspektiiviä lienee jo asioiden tarkasteluun tarttunut.

Ilveksen kannattajan muutaman edellisen vuosikymmenen voinee summata Svetlana Aleksijevitsia vapaasti lainaten: "On ollut hirveitä aikoja ja sitten vielä pahempaa - ja usein vasta sen jälkeen ovat alkaneet erityisen huonot ajat." Ja näin ajoittain kahdessa lajissa. Vaikka ankeutta on ollut yhden seuran kannattajalle tarjolla riittävähkö annos, niin aika kultaa silti muistot ja mahtuuhan noihinkin vuosiin hienoja hetkiä.

Entä nyt. Jalkapallossa Ilves ei ole kannattaja-aikanani pelannut lähellekkään näin laadukasta peliä. Ehkä jokunen peli Zicon aikana, mutta ei koko kautta. Kiekossa muutamista viimeisten keväiden pettymyksistä huolimatta ison trendin suunta on selvästi positiivinen. Kuten tässäkin ketjussa on jo todettu, niin molemmissa lajeissa valmennuksen ja pelillisen identiteetin osalta on vaikea toivoa enempää. Se, joka on käynyt 90-luvulla seuraamassa kiekkoa Hakametsässä tai jalkapalloa Ratinassa osaa antaa arvoa myös näkyvälle muutokselle kannattajakulttuurin osalta.

Vaikka huonoja jaksoja ja kausiakin vielä tulee, niin olen aika vakuuttunut, että edellä lainatun ukrainalaissyntyisen nobelistin tekstiä ei tähän seuraan tarvitse enää sovitella. Eteenpäin.
 
Ylös