Ilvestyskirja. Nyt. -podcast

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
16 705
Itse en voi ottaa kantaa jaksoon muuten kuin vierailun osalta koska jätin väliin kaiken muun.

Vierailu oli hyvä, että täältä tulee pelkkää posia :D
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 841
Foliohattuni taitaa olla kiereällä, mutta silti tulee vähän vanhat fibat mieleen Ilves.com foorumiajalta, nyt vaan ei moderoida viestejä, mutta hybridivaikuttamista tästä tulee väkisinkin mieleen, ettei saa kritisoida, vaikka aihetta on. Onneksi on Ilves podcast, jossa keskustellaan asoista oikealla nimillä, eikä hyssytellä, jos on aihetta antaa raippaa, sitten annetaan posia, kun asiat toimii.

Veit sanat suustani. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt... Ymmärrettävästi Ilvestyskirjan tehtävä on tuottaa faneille jotain muuta matskua, kuin kritiikkiä seuraa tai peliä kohtaan. Haastatteluja jne. Ilves Podcastin palautetta peleistä ja pelaaja-arvioita kuuntelee paljon mieluummin. Onneksi semmonen podi on olemassa.
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 551
Podi toimii ihan siinä, mille pohjalle se on rakennettu. Toki foorumin kovimpiin irvileukoihin keskittymistä ja "huonon päivän" jutuista ainakin kilahtamista kannattaa miettiä pariin krt...

Hyvä vieras - jälleen - ja Vaden ja Samin osalta TM Oppimisprosessi on ainakin tuottanut sen, että alapäähuumoria viljellään vähemmän. Sellaisen kummelimaisen, huonon puujalkahuumorin olen aina mieltänyt Ilvesläisyyteen, että antaa mennä vaan.

Kaikki podit ei ole rakennettu samasta puusta, sekin on vain hyvä se.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
11 245
Ilvestyskirjaa tuskin lienee kauheasti käsikirjoitettu, vaan vedetään aika lonkalta. Kyllä näitä juttuja ihan mielellään kuuntelee viihteenä (jopa runoja), mutta näihin foorumin kommentteihin jumiutuminen on vähän outoa. Ei ohjelmaa kuitenkaan tehdä vain hc-faneille tai foorumin kirjoittajille.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
11 245
Välipuhelu Seliniltä lauantain futislipuista oli mielenkiintoinen. Itsekin kyttäsin noita (idioottina en ostanut ajoissa, kun oli riski perhereissusta). Nyt jäi luu käteen, kun myyntiin tulleet liput hävisivät heti. Pitääkin jatkossa pirauttaa lähetykseen. ;)
 

Blackhawk

Luottopelaaja
Viestejä
1 283
Kun mestarit Makkonen ja Hintsanen tätä foorumia kuitenkin lukee, niin koskas Hintsasen seuraava tupakoinnin lopettaminen tapahtuu? Viime kevät haudattiin samassa hiljaisuudessa kuin Ilveksen kausi..
 

Maalivahti - aina

Rivipelaaja
Viestejä
73
40:08
"Mistä sinä tiedät mikä hänen ongelmansa on?"

Jos tällä mennään, niin eiköhän se ollut kyseisen podcastin viimeinen jakso? :p
Nämä herrat kun ei mielestäni tiedoilla voi ratsastaa. En väitä sitä itsekään tekeväni tai olevani siihen kykenevä, mutta määpä en juonnakaan maailman kauneimman seuran podcastia.

Vieraat edelleen a) tuotoksen selkeästi parasta antia ja b) äärettömän tärkeitä. Laukkasen Lassea olisi hieno kuulla vieraana. Jaloa ja Tillua myös. Sellaset tasaisella jaolla tehdyt tj:n ja uj:n kuulumiset-osiot olisi mukava lisä. Avaisi vähän tilannetta ja loisi avoimuuden kulttuuria hommaan hienosti. Ei nyt mitään salaisuuksia tarvitsisi, mutta ei myöskään mitään lässynlässyn-juttua miten kaikki on kivasti ja pelit on mennyt hyvin.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
7 677
Ilvestyskirjaa tuskin lienee kauheasti käsikirjoitettu, vaan vedetään aika lonkalta. Kyllä näitä juttuja ihan mielellään kuuntelee viihteenä (jopa runoja), mutta näihin foorumin kommentteihin jumiutuminen on vähän outoa. Ei ohjelmaa kuitenkaan tehdä vain hc-faneille tai foorumin kirjoittajille.
Juu samaa mieltä. Varsinkaan, kun kaverien oma lajitietokaan ole mitenkään ihan jäätävän korkea. Täällä osa kirjoittaa myös hyvää rakentavaa kriitiikkiä mikä mielestäni kuuluu myös foorumeille. Ei kaikki ole aina vain posiitivista ja hyvää ja joka pelaaja pelaa täydellisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 657
Foliohattuni taitaa olla kiereällä, mutta silti tulee vähän vanhat fibat mieleen Ilves.com foorumiajalta, nyt vaan ei moderoida viestejä, mutta hybridivaikuttamista tästä tulee väkisinkin mieleen, ettei saa kritisoida, vaikka aihetta on.
Mulla tuli kyllä mieleen nämä fanien syyttelyt mitä aikanaan oli Honkakyrp@kumppaneilta. Melki jo odotin koska Epe oikeinkannattaja on valmiina ruoskansa kanssa...
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
9 866
Itse nyt kuunnellut lähes kokonaan, ei tuo nyt niin pahaa valitusta ollut kuin kuvittelin täältä lukemani perusteella. Makkosella oli vähän ärrinpurrin päivä. Sinänsä ymmärrän että katsovat täältäkin mitä täällä keskustellaan niin pysyy vähän ajantasalla mitä kannattajakunnassa on menossa.

Utunen kuulosti oikeinkin järkevältä sekä realistiselta tavoitteidensa suhteen. Tervepäinen mies, kiva kun pelaa täällä.
 

Hanrahan

Tulokas
Viestejä
1
Puujalkahuumori on siitä hankala laji, että sen annostelussa pitää olla kosolti itsekuria. Aika äkkiä se muuttuu henkiseksi väkivallaksi, jos joka paikasta yrittää survoa väkisin maaliin.
 

Liitteet

  • 648011700.jpg
    648011700.jpg
    363,9 KB · kertaa luettu: 111
Ylös