Edellisellä sivulla on jo lainattu sekä linkattu Aamulehden uutinen, missä puhutaan yliopistotason psykologian opinnoista.
Tämä itseänikin vaivaa, koska sillä on oikeasti eroa, onko ne yliopistotason psykologiaa vai ei.
Näiden tietojen valossa en ole nähnyt missään muualla tuota yliopistotason opiskelua mainittuna, mutta hieman kyseenalaisen kuvan antaa Aamulehdestä, kuin itse henkilöstä. Joko on sanonut suoraan noin tai toimittaja ymmärtänyt väärin, mutta ei ole korjannut asiaa. Tai sitten on oikeasti opiskellut, mutta sitä ei mainita vaan missään (ovatko jääneet kesken?)
Eikä sillä olisi muuten mitään merkitystäkään mitä opiskelee, sillä hyvähän se on valmentajallakin olla jonkinlainen varasuunnitelma, mikäli valmennushomma tyssää. Urheilu on siitä raadollista, että se ura voi oikeasti olla yhtä nopeasti ohi kuin alkanutkin. Toivottavasti saa asiat sen osalta kuntoon ja nousee vielä takaisin huipulle.
En usko, että Pennanen mitenkään tahallisesti Ilveksen ajoi ulos poffeista. Eikä varmasti ole mitenkään huono ihminen. Päinvastoin luulen, että nimenomaan pyrkinyt olemaan ihminen myös pelaajille, mutta pelillisesti asiat kolahtivat sitten vain seinään ja kun paska osui tuulettimeen, ei sitä enää voitu pysäyttää.
Saa ehkä vähän turhankin paljon nyt sitä kuuluisaa rapaa niskaansa. Vastuussa on toki urheilullisesta puolesta ja toimimattomasta pelitavasta, mutta Merikivi yv-velhonakaan saanut siihen tehtyä minkäänlaista muutosta. Ainoa valmennuksesta, joka saa puhtaat paperit on maalivahtivalmentajamme Karhu.
Se mikä itseä tässä koko psykologia/terapia tai mikälie sitten onkaan häiritsee, on se, että kun katsoo penkkiä vaikka viimeisessä ottelussa, niin ei reaktioita saatu. Menikö tämä yliajattelemiseksi kaikki, eikä saatu tunnetta mukaan?
Eiköhän kausi vedetä toimistollakin nippuun ja tietävät missä pieleen mentiin ja missä taas asioissa tapahtui hyviä asioita.
Voittajiksi kasvetaan ja nämä on myös niitä kasvukipuja.